Феновете на Левски от фракцията "Blue Boys Петрич" скочиха на футболистите след последния уикенд, забеляза "Тема спорт".

Пивържениците останаха разочаровани от равенството 2:2 с Ботев (Пловдив) и отбелязаха, че част от чужденците не оправдават очакванията.

Публикуваме съобщението им от "Фейсбук" без редакторска намеса:

Левски остана без защита

Левски остана без защита

Славиша Стоянович има труден ребус за решаване

"Левски разочарова за пореден път, след като завърши при резултат 2:2 срещу Ботев Пловдив на "Герена".

Момчетата на Славиша Стоянович не впечатлиха с игра и напълно закономерно спечелиха само точка от този двубой. Точни за "сините" бяха Найджъл Робърта и Мартин Петков.

Продължаваме да недоумяваме как голяма част от тези играчи са се озовали в нашият клуб. Кой ги селектира и по какви критерии биват привличани в Левски!?

Левски и Ботев (Пд) завършиха 2:2 в мач от efbet Лига

Левски и Ботев (Пд) си попречиха взаимно за Топ 6 след вълнуващ мач на "Герена"

Атанас Илиев отново бе кошмар за "синята" отбрана

Ние разбираме много добре състоянието, в което се намира клуба и сме съпричастни с него, но някои от тези футболисти (чужденци) дойдоха през зимата и към момента с нищо не показват да са по-добри от останалите. А уж щяхме да привличаме чужденци, само ако са много по-добри и могат да направят разликата. За огромно съжаление обаче тези не са такива.

Все пак нашата работа е да подкрепяме Левски и ние ще продължим да го правим с всички възможно сили и по всеки един възможен начин. Но в същото време не можем да премълчим факти като тези, които вярваме, че правят впечатление на всеки "син" привърженик, който следи клуба по-отблизо", пишат феновете.

Славиша проговори за контузените в Левски

Славиша проговори за контузените в Левски

"Това е реалността"