Бившият треньор на Левски Емил Велев коментира предстоящата визита на "сините" на Локомотив (Пловдив). Кокала е последният наставник, който изведе столичани до титлата. 

"Очаквам оспорван мач. Сблъскват се двата най-добре играещи отбора след Лудогорец. Вярвам, че на "Лаута" ще видим един стабилен Левски. Тимът напоследък показва добри игри. 

"Сините" са малко по-колебливи навън, но се надявам да променят тази тенденция именно срещу Локо. Истината е, че ако Левски победи Локомотив, отново ще може да се бори за титлата.

Напоследък се забелязва, че Хубчев е стегнал отбора. Футболистите разбират какво иска от тях. Смятам, че на "Герена" са си взели бележка от някои слаби игри в провинцията. Вижда се, че отборът набира по-голямо самочувствие. 

За мен най-добрият играч на Левски е Ейолфсон. Горанов, Миланов и Станислав Иванов също са много стабилни. Има нотка на подобрение в атака. Не е лош вариант, че Хубчев пуска двама нападатели да играят заедно - Алар и Робърта. Единствен Мартин Райнов не е на нивото, което трябва да бъде в Левски", заяви Кокала пред "Меридиан мач". 

Милан Миятович: Целта пред Левски е Европа, а титлата е мечта

Милан Миятович: Целта пред Левски е Европа, а титлата е мечта

"Бих казал, че имаме достатъчно качество, че да се намесим в битката за трофеите"