Легендата на Левски Емил Спасов говори пред "Мач Телеграф". Ето какво каза той за моментното състояние на "сините":

"Мачът със Славия? Не може да се допусне такъв гол през центъра на защитата. Георги Петков продължава да е трън в очите на Левски.

Несправедливо беше изгонен от отбора навремето. Като излезе сега всички се стъписват. Явно и на 50 години да стане - ще си връща тъпкано.

Левски издига Иво Ивков за президент на БФС

Левски издига Иво Ивков за президент на БФС

Очаква се това да стане до дни

За съжаление, липсва ни класа и за момента това заслужаваме като класиране. Този отбор има нужда от лидер. Левски осиротя без братята.

Снимка 501132

Източник: levski.bg

Песимист съм за бъдещето. Тепърва идват мачовете със силните отбори. Георги Тодоров ми се видя отчаян след мача, говореше за отказване, намекна, че може да подаде оставка.

Аз обаче не мисля, че такава е необходима. Той познава играчите, те го познават. Не мисля, че някой би могъл да се справи по-добре.

Кой трябва да бъде следващият старши-треньор на Левски?

Кой трябва да бъде следващият треньор на Левски?

Има ентусиасти, които веднага са готови да заменят демотивирания Георги Тодоров

Разбира се, очаквам повече от Паулиньо и Робърта. Апатията и отчаянието съпътства и тяхното представяне. Не знам защо Стивън Петков не играе. Мъжкар е, биткаджия.

Бих препоръчал на Георги Тодоров да не бъде отчаян, защото това може да се предаде на футболистите. Пълководецът трябва да се държи така пред войниците", каза Спасов.

Безпрецедентни мерки за сигурност в Червен бряг за Партизан - Левски

Безпрецедентни мерки за сигурност в Червен бряг за Партизан - Левски

"Създадена е организация за безпроблемно придвижване на зрителите"