Легендарният халф на Левски Емил Спасов вярва, че любимият му отбор е във възход и че през новия сезон ще надгради в представянето си.

""При всички положения, мисля, че Левски ще надгради и тези футболисти сега са по-добри от тези, които напуснаха отбора", заяви Емил Спасов пред "Мач Телеграф".

"Единствено един централен нападател трябва да се вземе, моите уважения към Бари, но не е за клуб като Левски. Трудно се намира такъв, доколкото разбрах, през зимата ще се взима. Да се надяваме, че с тези играчи, които в момента са част от клуба, и с привличането на новите попълнения, Левски ще бъде поне с 20% по-добър от миналата година", допълни Спасов.

Мъри направи на пух и прах футболистите на Левски

Мъри направи на пух и прах футболистите на Левски

"Сладките сънища трябва да приключат, защото с тази игра можем да бием само Академия Пандев"

"Мисля, че имаме сили да отстраним ПАОК. Те определено са доста напред като ниво и успехи през последните години. Един сериозен отбор, който разполага със сериозни средства. Това е изключително важно, но не виждам чак такава разлика в класите. А и Левски ще е по-напред в подготовката, защото родното първенство ще е започнало, а гръцкото - не. Освен това, нашите отбори почти не почиваха. Сигурен съм, че ще бъдем на добро ниво".

"Гърците подписаха с Янис Каргас, който не показа нищо на "Герена". Това за тях е крачка назад. Не знам какво са му гледали ПАОК, но той не може да стъпи на малкия пръст на нито един от нашите защитници в момента. Въобще не е висока топка. Това, че имат проблем и с вратарския пост, означава, че отборът им изобщо не е чак толкова силен. Левски е във възход, играе добре и побеждава. Самочувствието на отбора също много се подобри, особено след спечелването на Купата на България", завърши Емил Спасов.