Организацията на движението в центъра на София ще бъде променена заради футболната среща между Левски и ЦСКА. Дербито от кръг №21 на Първа лига е днес на Националния стадион "Васил Левски" от 14.45 часа.

От Столичната община съобщават, че от 8:00 до 17:00 часа са забранени престоят и паркирането на автомобили на югоизточната част на булевард "Евлоги и Христо Георгиеви" между улица "Граф Игнатиев" и улица "Генeрал Гурко".

Полицията ще следи за опазването на обществения ред по време на срещата и преди нейното начало. От Столичната дирекция на МВР обявиха, че ще охраняват и шествието на феновете на Левски, което започва в 12:30 часа от булевард "Тодор Александров". От СДВР посочват, че във връзка с провежданото шествие и спортната среща е възможно да възникне временно затруднение в движението в централната градска част.

Левски - ЦСКА, на живо
на живо

Левски - ЦСКА 0:0, изгониха футболист на "сините"

Развой на голямото дерби по минути

На изградени контролно - пропускателни пунктове в района на Националния стадион органите на реда ще извършват щателна проверка на всички посетители на футболния мач. Стриктно ще се следи за недопускане на зрители, които имат наложена съдебна забрана за посещение на спортни мероприятия.