Освен всички проблеми около Левски, двама играчи внасят допълнителни главоболия за "сините".

Полузащитникът Нейтън Олдър подписа с отбора в края на юни миналата година. Нидерландецът бе привлечен с идеята да подсили дублиращия състав на "сините", но заради разпоредбите на БФС, това така и не се случи. Така халфът остана без особен шанс за изява.

Олдър попадна няколко пъти в групата на Левски, като записа общо 10 игрови минути от 4 мача, сред който и при забележителния успех над ПАОК, когато се появи в последната минута на двубоя.

Нейтън Олдър има нулев шанс отново да играе за Левски

Нейтън Олдър има нулев шанс отново да играе за Левски

"Сините" ще се опитат да го продадат

От Левски потърсиха варианти за Олдър през зимата, които включваха продажба или преотстъпване. В крайна сметка, 20-годишният играч бе отдаден под наем на Спартак (Варна), с идеята да трупа повече игрово време.

За 6 кръга обаче, полузащитникът не е влязъл нито веднъж за "соколите" и стои закован на резервната скамейка. Наемът му в Спартак е до края на полусезона, като от Левски ще трябва да търсят други варианти за него, тъй като договорът му е до юни 2025 година.

Анте Блажевич не се предава - все още държи в шах Левски

Анте Блажевич не се предава - все още държи в шах Левски

Иска си всички пари

В същото време, няма никакво развитие с Анте Блажевич, който също подсили Левски през миналото лято, но заради решение на Станимир Стоилов бе изваден от групата и тренира отделно.

Хърватинът игра в едва един мач - на старта срещу ФК ЦСКА 1948, след който Мъри взе крайното решение. Защитникът упорито отказва да си тръгне, без да получи всички заплати до края на договора си.