Десетки левскари се включиха в кампанията "Аз съм Левски" по време на първото пътуване на мобилния магазин на "сините" извън София, съобщава официалният сайт на клуба.

Привържениците от Троян и Плевен имаха възможността да се срещнат със собственика Наско Сираков и лично да се запознаят с начините да се превърнат в официални членове на любимия клуб.

Наско Сираков тръгна из България, за да популяризира кампанията "Аз съм Левски"

Наско Сираков тръгна из България, за да популяризира кампанията "Аз съм Левски"

Първо е в Троян

Кампанията "Аз съм "Левски" и мобилният магазин на "сините" посети първо град Троян, като феншопът бе разположен в градинката пред културно-информационния център от 10:00 до 13:00 часа. На място желаещите се сдобиха с членска карта и различни артикули.

След срещата с феновете в Троян собственикът Наско Сираков и моболният магазин се отправиха към град Плевен, където в продължение на няколко часа се срещнаха с привърженици пред спортно-информационния център. Там беше и Константин Папазов, който лично продаваше членски карти на желаещите.

Тити Папазов продава членски карти на Левски в Плевен

Тити Папазов продава членски карти на Левски в Плевен

Ексцентрични действия от "синия" ръководител

Положителните емоции от срещите със "синята" публика ще продължат и утре, когато "сините" гостуват на "Партизан" (Червен бряг) за Купата на България. Преди двубоя феншопът ще бъде разположен между 10:00 и 12:00 часа пред читалище "Никола Вапцаров", а от 12:00 ч. до края на двубоя ще е на разположение на феновете пред Градския стадион.