В близките дни на "Герена" трябва да има раздвижване по входящи трансфери, твърди "Тема спорт".  Треньорът Петър Хубчев настоява в състава да бъдат привлечени още един нападател, крило и ляв бек. За върха на атаката опция бе националът на Кюрасао Рангело Янга. Почти сигурно обаче той няма да дойде в Левски, а ще продължи да играе за казахстанския Астана.

Бразилският нападател Ривалдиньо пък ще пристигне в София, за да води преговори с ръководството на Левски за разтрогване на договора. Желанието на сина на бразилската легенда Ривалдо е да продължи да играе в румънския Виторул. В този тим той бе под наем през лятото. Засега обаче румънците нямат намерение да извадят 200 хиляди евро за нападателя - това е сумата, която иска Левски за него. Затова и Ривалдиньо ще опита да постигне споразумение за разтрогване на договора по взаимно съгласие. Бразилецът има контракт със сините и за този сезон.

Във Виторул се надяват, че Левски ще предпочете да скъса договора на играча, вместо да продължи да плаща заплатата му и пак да му търси отбор, където да го преотстъпи.

Левски стартира европохода си от Словакия

Левски стартира европохода си от Словакия

Тази вечер от 19:30 момчетата на Петър Хубчев ще се изправят срещу словашкия Ружомберок