Валери Божинов вкара първия гол за Левски при победата с 4:1 над Партизан за Купата на България. Ето какво каза нападателят след мача с аматьорите:

"Не мога да кажа, че бяхме лежерни. Поздравявам Партизан. Благодаря на феновете - на домакините и на нашите. Когато Левски играе извън София, хората са зажаднели. Когато Левски играе е празник. Това е Левски. Горд съм, че играя за този велик клуб. Това е чест, нещо голямо.

Момчетата от Партизан дадоха всичко от себе си. Явно трябваше да ни вкарат гол, за да се събудим. На полувремето г-н Сираков влезе в съблекалнята. Събуди ни! Той ни постави една цел - да бием с три гола.

Ако всеки път трябва да се събуждаме, дано г-н Сираков да влиза по-често и да ни буди. Имаме нужда от легенда като него. Дано да влиза всеки път на полувремето, за да се пробуждаме.

Благодаря на треньорите и ръководството, че ми дадоха възможност да играя. За един футболист има нужда да играе мачове. Но Левски е над всичко, не мога да имам претенции. За мен всяка една минута е голямо нещо за мен. Чест е за мен. Аз съм на разположение.

Аз съм влюбен в Марин Петков. Виждам себе си в него. Това е моето мнение. Това е момчето, което трябва да му се дава шанс. Ако на това момче му се даде възможност да играе, Левски ще може и да изкара пари от него. Нашата борба е за оцеляване. Знаете всички, че в момента се борим. Нашите фенове, които са зад кулисите правят всичко възможно отборът да съществува".