Билетите за домакинския мач на Левски срещу Локомотив (Пловдив) от 7-ми кръг на efbet Лига вече са в продажба. Срещата е на 24 август, събота, от 20:30 часа на стадион "Георги Аспарухов".

Пропуски се продават в официалния магазин на Левски в сектор "A" на стадиона на 22 август, четвъртък и 23 август, петък от 10:00 до 19:14 часа.

В деня на мача (24.08.) билети ще се продават на касите пред Сектор "A" и на тези на улица "Тодорини кукли" №47 от 12:00 часа до края на първото полувреме на срещата. За удобството на всички фенове от сайта на "сините" напомнят, че може да се възползвате от закупуването на пропуск онлайн.

Всички желаещи да наблюдават двубоя трябва да носят своята лична карта със себе си. В противен случай няма да бъдат допускани на стадиона. В сила остава кампанията на Левски, целяща да привлече все повече семейства и деца на стадиона. В мача срещу Локомотив отново ще бъде отворен Блок 3 в Сектор "A" - редове от 1 до 22 вкл. /места от 16 до 30 вкл./, в който срещу билет от 10 лв. всеки родител ще може да заведе до две деца на възраст до 14 г. Двама възрастни с до две деца до 14 г. пък ще влизат на тези места срещу 15 лв. Пропуските са с фиксиран вход 1 на сектор "A".

"Сините" обръщат специално внимание на привържениците в Сектор "А", че на полувремето на двубоя към официалния магазин ще може да се слиза по стълбите за вход 2.

Цени на пропуските за срещата:

Сектор "A" - 15 лв. (Блок 5, 6 и 7), 17 лв. (Блок 4), 20 лв. (Блок 1,2 и Прес ложа), 30 лв. (Ложа 2 и 3), 77 лв. (VIР - достъп до VIР салона с кетъринг).

Сектор "В" - 10 лв.

Сектор "Б" - 7 лв.

Сектор "Г" - 7 лв. (гости)

Гостите ще могат да си закупят билет от касата пред Сектор "Г" два часа преди началото на мача.

Паулиньо: Можем да победим Лудогорец и ЦСКА, Хубчев изцежда максимума от всеки

Паулиньо: Можем да победим Лудогорец и ЦСКА, Хубчев изцежда максимума от всеки

"Целта ми е да вкарам възможно най-много голове"