"За мен Хасково е клубът, в който съм израснал. Ще дам всичко от себе си, за да се върне отборът в "А" група. Бих заменил всички шампионски титли и медали, спечелени досега в моята кариера, за едно второ място в "Б" група!".

Това заяви нападателят на Хасково и помощник-треньор на клуба Емил Ангелов-Бабангида. Неговият гол срещу Динамо (Букурещ) в третата минута на добавеното време осигури на Левски последвалия европоход.

Ангелов е на мнение, че в Левски трябва да разчитат повече на български футболисти. "Говорим си как нямаме футбол и после вземаме някакви чужденци. Те трябва да са една класа над българите, за да имат място в отбора. Иначе за какво са ги взели?, коментира той в интервю за вестник "България днес".

Нападателят сподели, че като "син" фен също страда заради ситуацията на "Герена" към днешна дата.

"Много е зле ситуацията, надявам се да излязат от тази криза и да тръгнат напред", каза още той и разкри каква е разликата между сегашния отбор на Левски и онзи, с който той игра в Европа: "Ние бяхме смазана машина - колектив от 20 човека, който трудно се изгражда", категоричен е Бабангида.