Бившият шеф в Левски - Андрей Желязков коментира актуалните теми в "синия" клуб. Според Жужо вековниците са се забавили изключително много с назначението на Петър Хубчев. Желязков отказа да коментира и обявяването на Ивайло Петков за нов спортен директор. Ето какво каза още той:

"За мен Левски закъсня с назначението на Петър Хубчев, а не със селекцията", категоричен бе бившият директор на клуба.

Левски изпусна да вземе добри пари от Еркебулан Сейдахмет

Левски изпусна да вземе добри пари от Еркебулан Сейдахмет

Офанзивният халф е пред трансфер в родината си

"Хубчев трябваше по-рано да поеме нещата, за да може донякъде да въведе стила, на който ще разчита. Сега ще има много малко време, защото Лига Европа наближава. Иначе е ясно, че с него ще дойде дисциплината и немски стил", продължи Желязков.

"Важното за мен е Левски да намери точните играчи, а не да се бърза. Клубът има нужда от четирима класни играчи, но те наистина трябва да бъдат такива. Не само да се взема бройка, а после през зимата да бъдат изгонени и да се плащат неустойки. Затова не трябва да се бърза в тази посока. Трябва да се прецени дали наистина има нужда от играчите, които се предлагат. Ако в Левски има добри футболисти на тези постове, то няма смисъл от трансфери. Тези четирима, за които говоря, трябва да са класа. Ако не се намерят в момента такива, то клубът трябва да пуска юноши. Тези момчета ще натрупат опит сега, а след още една подготовка биха блеснали. Стига да желаят да се развиват", коментира Желязков.

Левски подобри офертата си за Мирко Пилиачели

От "Герена" подобриха офертата си за италиански вратар

Мирко Пилиачели е цел №1 в списъка на "сините" за този пост

"Младите едно време по-лесно пасваха на отборите, както бе с Гонзо и останалите, които привлякохме. Просто бяха такива. Сега момчетата бързат да научат коя певица ще пее в дадено заведение тази вечер или татуиран певец. А има толкова полезна информация в интернет. Защо не погледнат как тренира Мбапе, какво яде. Не е важно дали ще станат като него, но поне да научат нещо. Хубаво е да се обличаш добре, но не може да си известен само с колата си. Трябва да си куче на терена, а навън човек за пример", каза още Андрей Желязков.

"Не мога да коментирам назначението на Ивайло Петков. Няма практика да говоря за колеги. За този пост трябват знание и усилия. Много важно също така е да си помислиш преди да приемеш. Да си кажеш дали достатъчно искаш този пост. И да си вярваш", разкри бившият национал пред "Меридиан Мач".

Елитен клуб от Холандия също пожела Кристиан Димитров

Елитен клуб от Холандия също пожела Кристиан Димитров

Става въпрос за АДО Ден Хааг или Утрехт