След смъртта на Диего Марадона остава нерешен един въпрос - баща на колко точно деца е бил той? Британският таблоид Daily Mail отбелязва, че те може би са 11.

Наполи кръщава стадиона си на Диего Марадона

Наполи кръщава стадиона си на Диего Марадона

За това призна босът на "партенопеите" Аурелио Де Лаурентис

Официално признатите от великия аржентинец са пет - три дъщери и двама синове от четири различни жени. През март 2019 г. обаче се появи информация за трима негови наследници в Куба, които са родени в началото на века покрай неговото пребиваване там за лекуване на алкохолната му зависимост.

Адвокатът на бившия футболист Матиас Морла дори потвърди, че поддържа контакт с въпросните деца и Марадона искал да поеме отговорност за издържането им.

Когато чу това, едната от официалните дъщери на Дон Диего - Джанина, написа следното: "Още само три и сме готови за отбор от 11. Можете да го направите!!!

През октомври 2019 г. една жена се появи в ефира на аржентинска телевизия, за да съобщи, че има дъщеря от Марадона, която се казва Магали Хил и в момента е на 23-години. Тя дори настоя за ДНК тест за бащинство, какъвто обаче така и не беше направен.

Мач на Бока Хуниорс беше отложен заради кончината на Марадона

Мач на Бока Хуниорс беше отложен заради кончината на Марадона

Осминафиналният двубой срещу Интернасионал ще се играе на 2 декември

Отделно 19-годишният младеж Сантиаго Лара също твърди, че починалата легенда е негов татко. Майката на Лара е починала още като 23-годишна.

Така остава въпросът кое е дете №11, като слуховете твърдят, че то също се намира в Куба.

Гонзо: Когато видях Марадона в хотелската си стая, загубих ума и дума

Гонзо: Когато видях Марадона в хотелската си стая, загубих ума и дума

Потвърди историята на Радостин Кишишев