Новакът Крумовград вече победи у дома два от евроучастниците ни този сезон - шампиона Лудогорец и бронзовия медалист ФК ЦСКА 1948. Днес тимът от Източните Родопи приема Левски.

"Дано да стане хубав мач и да бием. Левски е сериозен отбор, имаме пълно уважение към тях, но не и страх. Вече победихме у дома Лудогорец и ЦСКА 1948. Направихме и добър двубой с ЦСКА на "Армията". Доволни сме от представянето до момента. Искам и двата отбора да играем хубав футбол, да зарадваме зрителите. Имаме качествени изпълнители. Публиката трябва да се наслаждава. Това е най-важното. Надяваме се да няма странични фактори", сподели босът на Крумовград Басри Саров пред "Тема Спорт".

"Разликата спрямо Втора лига е много сериозна във всяко едно отношение, но се справяме. Задачата на първо време е да се утвърди отборът в групата, да запази мястото. Всичко друго ще е бонус за нас и феновете. Не искам да обявявам какъв е бюджетът ни, но ще кажа само, че като за новак е нормален. Всичко при нас е наред и играчите могат да мислят само за футбол", категоричен е силният човек в новака.

"Зимата ще направим надграждане по отношение на селекцията. Сега няма време вече", каза Саров. Крумовград изгради изцяло нов отбор. Наскоро стана ясно, че строителят на "Колежа" Илиян Филипов е помагал на новака с привличането на нови попълнения.