Старши треньорът на Крумовград Станислав Генчев остана позитивен след равенството с Пирин. Домакините поведоха с 2:0, но допуснаха изравняване до 2:2.

"Най-несигурният резултат във футбола е 2:0. Първото полувреме имахме много създадени положения, греда, резултатът трябваше да е по-голям. Една ненужна грешка в 45-ата минута и противникът върна един гол. Футболът е психология, това даде увереност на противника. Опитах се да смъкна напрежението на полувремето, но чисто психически не издържаха момчетата и логичното се случи", започна Генчев.

"И 2 гола не са малко. Пирин няма загуба последните 3 мача, това е добре окомплектован отбор, 2 гола не са малко, но трябваше да продължим да играем по същия начин както през първото полувреме. Ако бяхме завършили 2:0 на почивката, второто полувреме щеше да е много по-различно. Но сега не може да връщаме времето назад, мачът е приключил. Идва пауза, добър момент за нас. Все пак 7 мача нямаме загуба - 5 победи и 2 равни мача. Имаме време и да поработим още. За отбор като нашия това е добре.", заяви той.

"Да, трудът се възнаграждава, няма невъзнаграден труд, така че футболистите трябва да продължават да се трудят. Преди имахме един национал, сега са двама, надявам се за следващия път да станат трима, но това си зависи от футболистите. Ако се влагат, ако се трудят, нормално е да се обръщат повече погледи към тях", завърши Генчев.

Пирин измъкна ценна точка, след като навакса 2 гола пасив срещу Крумовград

Пирин измъкна ценна точка, след като навакса 2 гола пасив срещу Крумовград

Вижте как се разви срещата