Наставникът на Ювентус - Андреа Пирло е убеден, че Кристиано Роналдо ще помогне на "Старата госпожа" за победа над Порто в Шампионската лига.

Припомняме, че "боанконерите" загубиха първия мач в Португалия с 1:2 и се нуждаят от чиста победа, а да продължат на четвъртфиналите.

Tова са мачовете на Кристиано, той постоянно е доказвал това. През последните дни Роналдо следва специална програма относно тренировките си. Роналдо е ведър и чака с натърпение да играе.

Ювентус с плахи опити да си върне Мойс Кийн

Ювентус с плахи опити да си върне Мойс Кийн

"Старата госпожа" е впечатлена от неговия възход

Порто е съперник, който действа компактно с много малко пространство между линиите, заради което пък ще разполагаме с малко време за реакция. Нуждаем се от търпение и ясен план какво точно да сторим в необходимия момент. Наясно сме от важността да играем в Шампионската лига. Възможно е в такива срещи да вложим напълно различна енергия, но е нужно да ги изиграем като всеки един важен двубой.

Това е финал - както за нас, така и за Порто. Осъзнаваме, че напрежението е върху нас, но и не го крием. Имаме нужните качества, за да продъжим напред, без да подценяваме съперника по никакъв начин. Но ние сме Юве и сме длъжни да мислим за преодоляване на това предизвикателство. Многократно изгледахме първата среща. Тогава планът ни беше различен в сравнение с това, което играхме. В началото допуснахме грешки и съответно мачът се промени. Ще се опитаме да се поучим от грешките ни в Португалия".

Основни защитници се завръщат в игра за Ювентус

Основни защитници се завръщат в игра за Ювентус

Ще вземат участие в двубоя срещу Порто