Новият централен нападател на Ювентус - Алваро Мората бе официално представен на италианските медии. Испанецът получава сериозно признание, тъй като ще получи задължаващия №9. Той е впечатлен от треньорските качества на Андреа Пирло.

Сами Кедира приключи с Ювентус

Сами Кедира приключи с Ювентус

Все още не е ясно къде ще продължи своята кариера

Ето какво каза още ибериецът:

"Много е приятно да се върна след едно дълго пътуване, което ме превърна в един по-добър футболист и човек. Тръгнахме си оттук двама, а сега сме петима (в семейството - б.р.) и вярвам, че съм израснал във всички отношения. Знаете какъв е пазарът. Важното е, че сега съм тук, на точното място в точния момент. Това е една нова възможност: възможността на живота ми. Знаех, че Андреа Пирло се е превърнал в треньор. От това се нуждаеше Ювентус. Бях негов съотборник, но две тренировки бяха достатъчни, за да се впечатля от неговата работа.

В Италия разследват участие на Ювентус в нагласения изпит на Суарес

В Италия разследват участие на Ювентус в нагласения изпит на Суарес

Има записи на адвокат Мария Турко

Ако някой иска да гледа индивидуални статистики, нека гледа тенис. Това е отборен спорт. Не се крия, винаги съм казвал, че детската ми мечта беше да играя в Атлетико Мадрид, и я постигнах.

Познавам Кристиано много добре като човек. С него имахме големи взаимоотношения. Даде ми съвети и ми каза, че е щастлив, че идвам тук. Това е един от най-добрите отбори в света и е нормално да се мисли за спечелване на Шампионската лига. Доста години клубът е много близо до това. Дано сега го постигнем, ще бъда най-щастливият човек в света".

Aлваро Мората прави компромис със своята заплата, за да играе в Ювентус

Aлваро Мората прави компромис със своята заплата, за да играе в Ювентус

Трансферът му ще бъде обявен до часове