Наставникът на Интер - Лучано Спалети смята, че утрешното Дерби на Италия между тима му и водача в класирането Ювентус, е идеална възможност грандът от Милано да съкрати изоставането си от върха в Серия "А", което в момента е 11 точки.

"Те ще загубят, ако си мислят само как да ни спрат. Играем, за да бием всеки отбор, но сега го вярвам по-силно. В момента тимът се развива и става все по-завършен по отношение на поведението. Напоследък имахме някои добри мачове. Все още ни липсва концентрация по време на мачовете, но сме голям отбор, що се отнася до имената и как четем играта".

"Трябва да мислим, че отборите, срещу които се изправяме, не са толкова силни и че не могат да ни препънат. За мен няма как да се предадем срещу Ювентус. Нещата приключват, когато спреш да се опитваш и не си убеден в качествата си, а не, когато загубиш мач. Има голяма пропаст на върха и лошата новина е, че ще е трудно да ги настигнем. Но добрата е, че това е първата крачка и е в нашите ръце", започна той на пресконференцията си пред мача.

Федерико Киеза струва 60 млн. евро, Интер проявява интерес

Федерико Киеза струва 60 млн. евро, Интер проявява интерес

"Виолетовите" готови да се разделят с голямата си звезда