Треньорът на Интер - Симоне Индзаги сподели, че футболистите му са загубили концентрация при втория гол на Лацио. "Нерадзурите" поведоха с 1:0, но "орлите" стигнаха до обрат за 1:3.

"Това беше най-доброто ни представяне в последните няколко мача. Въпреки това отбор като нашия не бива да допуска толкова много грешки, когато води с 1:0 и търси втори гол. Допуснахме дузпата след удара с глава на Патрик и позволихме на Лацио да се върнат в мача. Получихме още едно попадение и загубихме самообладание.

Това не трябва да се случва, защото реферът може да позволи играта да продължи (дори и при футболист, легнал на терена - б.р.), а също така остава 10 минути плюс добавеното време. Затова трябваше да продължим да играем. Третият гол беше най-лошият, защото не се защитихме както трябва и се разсеяхме. Загубихме концентрация, а до този момент имахме време, за да изравним.

Ситуацията с лежащия ни футболист при втория им гол? Лаутаро Мартинес не можеше да види какво стана зад него. Съдията можеше да реши дали да спре играта, или не. Завършихме атаката си и просто нямахме късмет, че попадението им дойде от зоната, в която беше лежащия ни играч. Това обаче не е проблемът ни в този мач.

Нов расистки скандал избухна Серия А

Нов расистки скандал избухна Серия А

Фен на Лацио издава маймунски звуци, насочени към Дензъл Дъмфрис

Вместо това отбор като нашия трябваше да си тръгне с победата след показаната игра през първите 60 минути от двубоя. Лацио имат качество и не можеш да допуснеш да се върнат в мача. Справихме се наистина добре 60 минути и почти не рискувахме, но ако им позволиш да те притиснат, всичко може да се случи. За съжаление, платихме си за това.

Можехме да избегнем и трите гола. Трябваше да се опитаме да се приберем поне с равенството, след като изостанахме, а не да загубим самообладание. Приветстването на "Курва Норд" на "Олимпико"? То беше емоционално, много вълнуващи пет минути.

Много се зарадвах да видя моите фенове. Благодаря им, но щом прозвуча първият съдийски сигнал, аз се държах като професионалист и се опитах да дам 100% за настоящия ми отбор", каза Индзаги.

Лацио обърна Интер в люто италианско дерби на върха

Лацио обърна Интер в люто италианско дерби на върха

Емоциите взеха връх