Старши треньорът на Хебър - Любослав Пенев, коментира тежката загуба на неговите възпитаници в двубоя с Лудогорец(0:3). Според специалиста, футболистите на пазарджиклии са играли страхливо.

Лудогорец се доближи на победа от титлата в efbet Лига след класика срещу Хебър

Лудогорец се доближи на победа от титлата в efbet Лига след класика срещу Хебър

Ето как се разви двубоят

"Факт е, че не взехме и точка. Има си обяснение. Моето е, че в много моменти играхме страхливо, притеснени. Това не трябва да се случва. Ако искаме да играем добър футбол, не трябва да се чувстваме по този начин. Имаше някои хубави неща за нас и повече ситуации за корекция, на които ще обърнем внимание в следващите часове. Следващата седмица отново имаме двубой и трябва да се подготвим по най-добрия начин", започна Пенев.

"Започваш много рано с 0:2 и това не е ок за отбора. Има си причини. Ще ги разгледаме, ще коментирам с футболистите, ще направим необходимите промени. Един добър анализ, защото това е важно за всеки мач. Това се опитваме. Много повече време трябва да изглеждаме по този начин. За това споменах, че нито страх, нито притеснение, нито каквото и да било безпокойство трябва да има в главата на футболистите. 11 срещу 11 излизаме. Подготвени сме. Със самочувствие, с желание, с енергия".