Ансамбълът по художествена гимнастика спечели бронз в многобоя и сребро във финала с пет топки на Световното първенство в Баку. Момичетата бяха доволни от своето представяне. 

"Доволни сме, че успяхме да си изиграем съчетанията без грешка", каза пред Нова Спорт Мадлен Радуканова след края на първенството.

"Имахме притеснения от съдийството, но сме щастливи, че успяхме да изиграем четири съчетания без грешка. Искам да кажа на съотборничките си, че ги обичам. Наистина сме много щастливи, че нашата треньорка е много щастлива", добави капитанът Симона Дянкова. 

"В началото не ми беше толкова спокойно, но бързо се сработихме с момичетата и вече се чувствам част от отбора", обяви Ерика Зафирова.

Госпожа Раева доста ни похвали, използвам случая да благодаря на нея, на Весела Димитрова и на всички, които ни подкрепят", сподели Лаура Траатс. 

За финал грациите говориха за своята треньорка Весела Димитрова: "Тя е човек, който трудно се задоволява. Най-щастливи сме, че тя беше доволна от нас. Тя е влюбена в работата си, дава цялото си време и енергия в нашата подготвка."

Отново странно съдийство, "Най-великото шоу" остана без медал от Световното първенство

Отново странно съдийство, "Най-великото шоу" остана без медал от Световното първенство

Българките с 4 от 4 без грешка