Бившият съотборник на Кристиано Роналдо в Манчестър Юнайтед и настоящият футболен коментатор Гари Невил се обърна към португалеца.

Бившият английски национал направи това след поредното недоволство от страна на португалската суперзвезда, когато бе оставен на пейката за осминафинала срещу Швейцария, като добави, че това не се случва за първи път.

"Когато това се случи в Манчестър Юнайтед, всички започнаха да коментират, че Тен Хаг демонстрира авторитета си по този начин. Фернандо Сантош е в прекрасни отношения с Кристиано в продължение на вече 8 години. Трябва да се замисли и да осъзнае, че е на финалната права от кариерата си", заяви Гари Невил.

"Да, няма да се изненадам, ако влезе и отбележи победния гол за Португалия. Но е факт, че се промени много - начина, по който стои на терена, настроението му...Трябва да спре да се държи по този начин. Трябва да спре да се оплаква и да казва, че друг му е виновен, а не самият той. Треньорът на Ювентус беше ли му виновен? На Манчестър Юнайтед? Ами сега Сантош? Трябва да се постарае да бъде запомнен по най-добрия начин", завърши бившият бранител на "червените дяволи".

Бернардо Силва: Роналдо свърши страхотна работа в съблекалнята

Бернардо Силва: Роналдо свърши страхотна работа в съблекалнята

Разбира се, понякога той може да бъде недоволен, коментира футболистът