Бившият наставник на Иртиш (Павлодар) Димитър Димитров-Херо сподели пред sports.kz, че ще се оплаче от Иртиш във ФИФА.  

"Адвокатите ми ще подготвят документите и след това ще бъдат внесени във ФИФА. Това е 100 процента. По въпроса с бъдеща моя работа засега нямам планове. Освен Левски, имам и други варианти за нов ангажимент - в чужбина. Но ми се иска малко да си почина. Просто много нерви загубих за тези пет месеца", споделя Херо. 

Димитър Димитров два пъти поемаше треньорския пост в Иртиш (Павлодар), един от най-успешните отбори в историята на казахстанския футбол. Първият му престой беше увенчан с класиране за европейските клубни турнири и спечелени бронзови медали през 2016-а година. Вторият му период обаче не завърши по най-добрия начин, като преди дни той се прибра от Казахстан след поредица от скандали. Двамата му помощници Георги Чиликов и Петър Колев все още са там, като не водят тренировките, а чакат да уточнят отношенията си с клуба.

Самият Димитров днес участва във фотосесия заедно с Радостин Кишишев и Златко Янков, която ще бъде използвана за тържествата по случай 100-годишнината на Черноморец (Бургас).

Димитър Димитров: С Иртиш отиваме на съд

Димитър Димитров: С Иртиш отиваме на съд

"Скоро се прибирам в България"