Новият национален селекционер на Черна гора Фарук Хаджибегич очерта своите виждания преди следващите мачове на тима му от квалификациите за Евро 2020.

"Нашата отговорност е да се преборим за победата във всеки един мач, без значение с кого играем. Имаме голямо желание да се поздравим с успех. Ситуацията в групата не отговаря на нашите амбиции и съм го казал вече на футболистите, а ще видим какво ще се получи, заяви Фарук Хаджибегич, който няма съмнение, че хората му ще бъдат максимално мотивирани в мачовете.

Срещу чехите при 0:0 имахме няколко ситуации, които можеха да наклонят срещата в обратната посока, ако ги бяхме вкарали. Тогава нямаше как да загубим. Но с първия гол и моралът на отбора падна. Така е във футбола, когато не си вкарваш положенията, ще те накажат. Но отборът може повече.

Знам, че българите имат нов селекционер. Уважаваме всеки съперник, но ние имаме класа. И вярваме във възможностите си, макар понякога това да подвежда. Смятам, че сме на добър път да излезем от тунела, в който попаднахме", заяви Хаджибегич.

Фабиан Делф се контузи, пропуска квалификацията с България

Английски национал се контузи преди мача с България

Британският тим е лидер в групата