Отборът на Казахстан очаквано капитулира при домакинството си на традиционно категоричния в квалификационните етапи за големи шампионати тим на Белгия.

"Червените дяволи" се отличиха с поредна безгрешна изява, стигайки до успех с 2:0 далеч от дома.

Снимка 447454

Източник: Twitter

Точни за победителите в квалификацията за Евро 2020 бяха Мичи Батшуай и Тома Мюние, разписали се през всяко от полувремената.

Белгия помете Сан Марино с 9:0 в европейска квалификация

Очаквано: Белгия прегази Сан Марино и е сигурен участник на Евро 2020

"Червените дяволи" вкараха "само" девет гола на най-слабия тим в група I

Инициативата бе напълно в краката на звездите на гостуващия тим, като беше само въпрос на време те да открият резултата. След това пък единствената въпросителна касаеше потенциалната разлика в отбелязаните попадения между двете единайсеторки.

Батшуай даде преднина на отбора си след 21 минути игра, като засече безгрешно центриране от фланга в наказателното поле.

Отново нападателят можеше да удвои предимството на тима си, но при втория му опит точността му изневери.

След 53 минути игра един от активните по цялата дължина на терена състезатели Еден Азар поднесе топката пред номер 15 - Мюние, който удвои предимството на белгийците.

Снимка 447452

Източник: Twitter

Нова промяна в резултата не беше регистрирана и Белгия продължава с победите в Група "I" от квалификациите за Евро 2020.

До момента съставът няма допуснато дори равенство, като головата разлика е показателна за класата на "червените дяволи" - 30:1.