Защитникът на Испания Сесар Аспиликуета е на мнение, че Испания може да повтори Челси на Евро 2020. "Ла Роха" игра слабо в първите си две срещи. 

"Добрият старт не ти печели абсолютно нищо. Всичко зависи от това как завършваш. Преживях вече подобна ситуация с Челси през сезона и научих важен урок - не бива да се предаваш, когато всички те смятат за приключил", каза той преди двубоя.

"Нямаме търпение мачът да започне. Искаше ни се да имаме 6 точки и имаме само две, но класирането напред продължава да си зависи от самите нас. Това е най-важното в момента. Хубаво е, че в подобна решаваща ситуация си играем у дома. Повечето от нашите футболисти са били в такова положение и са печелили трофеи. Наясно сме как трябва да реагираме - да бъдем като един както на терена, така и с феновете. Ако това се случи, ще имаме шанс да постигнем много", допълни защитникът.

"Серхио е нашият капитан. Той умее да доминира в средата на терена и мисля, че с негова помощ отново ще стабилизираме играта ни", добави бекът.

Луис Енрике гласи промени в състава на Испания за мача със Словакия

Луис Енрике гласи промени в състава на Испания за мача със Словакия

Алваро Мората може да бъде заменен от Жерар Морено