Игор Ангеловски очаквано беше разочарован от дебюта на неговата страна на Европейското първенство по футбол. Все пак треньорът на националния отбор по футбол на Северна Македония направи анализ на грешките и какви корекции трябва да бъдат направени.

Северномакедонците паднаха с 1:3 от Австрия.

Австрия победи Северна Македония с 3:1

"Златни" австрийски резерви развалиха дебюта на Северна Македония

Класата си каза думата

"Нормално е да сме разочаровани, защото имахме позитивен резултат до самия край на мача. Австрийците използваха открилите им се шансове за гол, когато имаше и спадане на концентрацията в нашата защита. Но това ще се анализира добре и ще се опитаме да се поправим за следващите мачове", започна Ангеловски

''Желанието ни беше да вкараме футболисти, които няма да оставят дупки в защитата, а в същото време ще се осигури простор за действие на Елмас и Пандев в атака. Но се случиха някои грешки и допуснахме загуба в самия край на мача. Обещавам, че в следващите два мача ще се опитаме да се реваншираме пред нашите привърженици, които днес ни оказаха голяма подкрепа. Остават още мачове и до последната секунда не се отказваме от нищо", заяви още Игор Ангеловски.

Горан Пандев: Играем с цяло сърце

Горан Пандев: Играем с цяло сърце

Неостаряващият лидер на Северна Македония вече мисли за следващия мач