Капитанът на Австрия Давид Алаба не свали усмивката от лицето си след много първия успех на отбора му на европейски футболни финали. Алаба призна, че тимът му има страхотни футболисти, които могат да направят нещо сериозно на Евро 2020.

"Малко съм уморен сега, но сме щастливи, че спечелихме. Когато стартираш с победа, винаги е добре. Много сме доволни", каза Алаба.

Австрия победи Северна Македония с 3:1

"Златни" австрийски резерви развалиха дебюта на Северна Македония

Класата си каза думата

"Разбира се, че тази победа значи много за нас. Искаме да стартираме с три точки. Не започнахме толкова добре, но след тези три точки имаме добри шансове в този турнир. Този дуел беше много важен за нас", добави новият играч на Реал (Мадрид).

"Аз съм разностранен играч, мога да играя на много позиции. Треньорът реши да започна в средата на защитата и да играя моята игра оттам. Мисля, че нещата се получиха добре.

Капитанът на Австрия Давид Алаба остана много щастлив от първия успех на отбора му на европейски футболни финали. Алаба призна, че тимът му има страхотни футболисти, които могат да направят нещо сериозно на UEFA EURO 2020.

"Малко съм уморен сега, но сме щастливи, че спечелихме. Когато стартираш с победа, винаги е добре. Много сме доволни", каза Алаба.

"Разбира се, че тази победа значи много за нас. Искаме да стартираме с три точки. Не започнахме толкова добре, но след тези три точки имаме добри шансове в този турнир. Този дуел беше много важен за нас", добави новият играч на Реал Мадрид.

"Аз съм разностранен играч, мога да играя на много позиции. Треньорът реши да започна в средата на защитата и да играя моята игра оттам. Мисля, че нещата се получиха добре. Ние сме страхотен отбор, имаме играчи с много потенциал. Видяхте това днес, две момчета влязоха от пейката и вкараха голове. Това е страхотно", каза Давид Алаба.

. Видяхте това днес, две момчета влязоха от пейката и вкараха голове. Това е страхотно", допълни Давид Алаба.