Бившият румънски футболист и настоящ агент - Богдан Апосту, коментира пред ТОПСПОРТ вчерашния мач между ЦСКА и Клуж в Лига Европа. Трансилванци се наложиха с 2:0 над "червените" на Националния стадион "Васил Левски". 

Апосту има сериозен поглед над футбола у нас. Той е агент на бившите футболисти на Левски Серджиу Буш и Нелуц Рошу. Освен това съдейства за преминаването на националния вратар Пламен Илиев от Астра в Лудогорец. 

"С какво Клуж беше по-добър от ЦСКА? Те имат повече футболист с опит в евротурнирите. Това оказа голямо влияние. Освен това се справиха по-добре с напрежението", започна Апосту. 

Снимка 502030

Източник: Фейсбук

"Статичните положения са част от играта. Не може да се твърди, че едно такова е направило разликата между двата отбора. ЦСКА игра много слабо второто полувреме. Те не застрашиха нито един път вратата на Клуж. В нито един момент!

След тази загуба шансовете на ЦСКА да излезе от групата намаляха драстично. Вчерашният мач беше от изключителна важност. Ако загубят и от Рома, то, според мен, би било невъзможно да заемат едно от първите две места в групата. 

В този момент единственият български отбор, който може да се противопостави на ЧФР Клуж е Лудогорец", обяви Апосту. 

"ЦСКА има добри играчи. Левият защитник ми хареса изключително много (б.а Брадли Мазику). Също и нападателят Соу", завърши Апосту пред ТОПСПОРТ.

Георге Хаджи: Горд съм, че румънски тим победи български

Георге Хаджи: Горд съм, че румънски тим победи български

"Бяхме в битка със съседна държава и Петреску вдигна победоносно знамето"