Пауло Фонсека коментира равенството срещу ЦСКА в Лига Европа. Треньорът на Рома каза, че отборът му е играл прекалено бавно.

"Мисля, че играхме без никаква интензивност в атака. Имахме много възможности, но направихме много грешки във финалното подаване. Ние играхме бавно и без никаква интензивност.

Смолинг не беше тренирал от много дълго време. Нямаше как той да изиграе целия мач. Ще видим дали ще играе в неделя или не. Аз реших да не рискувам да играе повече време и го смених.

Снимка 503023

Източник: Twitter

Това е втори мач за Борха Майорал. Той е млад и се нуждае от време, за да се адаптира към нашия футбол. Той работи много усилено, но ние трябва да му дадем нужното време за адаптация.

Снимка 503027

Източник: Twitter

Мисля, че в сравнение с миналия сезон се намираме в много по-добра форма. Вярно е, че направихме много ротации в днешния мач и не играхме с интензивността, която аз исках. Сезонът до този момент се развива добре.

Имаме проблеми с контузени футболисти. Амаду Диавара, Рикардо Калафиори и Давиде Сантон са контузени, така че имаме ограничени възможности за ротации. Вярно е, че нашето представяне в Серия "А" е различно, но това е нормално. Аз поемам отговорността за ротациите в състава. Те са необходими. Аз имам вяра в отбора.

Снимка 503020

Източник: Twitter

Президентът е близо до отбора. Всеки отбор има нужда от спортен директор. Не знам кой ще заеме тази роля в Рома", каза още Пауло Фонсека.