Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо коментира предстоящия мач с Лудогорец. Специалния обяви,че неговата информация и изнесената за контузените в българския тим, сериозно се разминават.

"Моята информация е, че проблемите, които имаха, бяха след предишния мач срещу нас. Те имаха само един мач след това, който спечелиха в София. След това беше периода за националните отбори и играчите се възстановиха. От отбора, който пристига за утрешния мач, мисля, че само двама, които играха в първия двубой, не са на линия - румънския нападател, който вкара гол срещу нас, и африканския централен полузащитник.

Освен тях всички останали са в списъка и готови за игра. Освен това важен играч в атака, който не игра в първия мач, се е възстановил. Има голяма разлика между разпространената информация и официалната, с която разполагаме.

Лудогорец няма точки до този момент. Те ще търсят позитивен резултат тук. Ако не подходим сериозно, знаем какво ще се случи, защото ни се случи в Антверп. Говорихме за това с играчите. Групата е опасна, трябват доста точки, за да продължиш напред. Трябват ни резултати", коментира Жозе Моуриньо.

Десподов се връща в игра, двама са аут

Десподов се връща в игра, двама са аут

Генчев с много въпросителни