Наставникът на Йънг Бойс - Херардо Сеоане даде официалната си пресконференция преди утрешното гостуване, което неговият тим има на ЦСКА в груповата фаза на Лига Европа. Младият специалист не отдаде голямо значение на треньорската смяна в столичния гранд, очаквайки "червените" отново да бъдат доста опасни в офанзивен план.

ЦСКА пуска виртуални билети за мача срещу Йънг Бойс

ЦСКА пуска виртуални билети за мача срещу Йънг Бойс

Ще бъдат на цена 10 лева

Ето какво още каза той пред медиите:

"Наблюдавахме един мач с новия треньор на ЦСКА - за Купата срещу Ботев Ихтиман. Опитахме се да получим информация за това как той е играл в предишните си отбори. При всички положения треньорът може да има влияние, но играчите остават същите. Единствено лицето на отбора може да бъде леко променено.

Няма заразени с коронавирус футболисти на ЦСКА

Няма заразени с коронавирус футболисти на ЦСКА

Резултатите от тестовете излязоха

Един противник може да играе колкото му позволи опонента. В този смисъл, направихме доста добър мач в Швейцария. Наблюдавахме играчите в Рим и срещу Клуж, където те се представиха доста по-добре. При всички положения очаквам по-различно лице. Очаква ни труден мач.

Цезигер има мускулен проблем. Останалите контузени играчи са познати. Нямаме нито един случай на COVID-19. Не, няма да подценим този мач. Със сигурност новият треньор ще наложи нов стил. Ние искаме да започнем да се защитаваме агресивно, но и агресивно да разиграваме топката. Никога не подценяваме противника, подхождаме с респект, но искаме да си наложим нашия стил. Към момента нямам идея кой ще играе за ЦСКА. Летят информации за случаи на COVID-19. Преди всичко се интересувам от моя отбор. Зная със сигурност кои играчи са опасни в офанзивната част. И преди всичко знаем къде са нашите сили и точно тях искаме да използваме".

Португалска бригада на ЦСКА - Йънг Бойс

Португалска бригада на ЦСКА - Йънг Бойс

Срещата е в четвъртък