Наставникът на Етър - Александър Томаш говори преди шампионатното гостуване на Черно море утре от 17:15 часа. Под негово ръководство "болярите" се намират във възход, имайки 4 от общо 6 възможни точки.

Ето какво каза той:

"Не можем да се оправдаваме с умората, но е фактор, който ни притеснява. Основната задача е да възстановим футболистите. Кои ще са готови за игра, ще стане ясно след последната тренировка, в която можем да подобрим само някои тактически неща. Ще липсва наказаният Свилен Щерев, но връщането на Мариян Иванов е една опция повече за нас.

Боруков: Местихме се стриктно по позициите си, слушахме наставленията на треньора

Боруков: Местихме се стриктно по позициите си, слушахме наставленията на треньора

"Най-важни бяха трите точки"

Във всеки мач, независимо с какъв съперник, искам и очаквам да победим. Естествено, срещу Черно море ще подходим малко по-различно. Сериозен отбор са, с много добър треньор и екип, който работи от доста време. Трябва да дадем най-доброто от нас, за да можем да затрудним противника. Всичко зависи само от футболистите. Както казах, аз вярвам в тях и потенциала им. Ако ще изпадаме в еуфория след 1:0 над Царско село, значи нямаме място тук - нито аз, нито те. Загубите могат само да ни научат, а победите трябва да се приемат със смирение. Винаги трябва да сме стъпили здраво на земята".

Етър победи Царско село с 1:0 в efbet Лига

Ефектът "Томаш" даде резултат - Етър с първа победа за сезона

"Болярите" с минимален успех над Царско село