Наставникът на Етър - Росен Кирилов обяви категорично, че селекцията му излиза срещу Левски единствено за победа. Ето какво сподели той по време на днешната си пресконференция:

От Етър преди мача с Левски: Призоваваме публиката към европейско поведение

От Етър преди мача с Левски: Призоваваме публиката към европейско поведение

"Нека видим подкрепа на отборите с позволени средства"

"Момчетата са готови за мача с Левски - амбицирани и мотивирани да изиграем добър мач и да направим всичко възможно да победим. Програмата-максимум е да вземем три точки и да победим Левски, програма-минимум нямаме. Искаме да продължим с добрите игри - най-важното във футбола са постоянните изяви на отбора. Ако успеем да задържим добро високо ниво, ще бъде много добре".

"Мачът срещу ЦСКА ни носи самочувствие, защото да стартираш на "Българска армия" с добра игра е чудесно. Резултатът не е маловажен, но на мен ми хареса начинът, по който играхме. Дори накрая можеше и да победим. Има положителна емоция, която виждам в хората в града. А на играчите носи самочувствие и амбиция да се представят също така добре и срещу Левски".

"Нямаме проблеми с нови контузени играчи. Никола Колев вече тренира на пълни обороти и ще е готов за мача. Трайно контузените са ясни - Петков, Ангелов и Хубчев. Милчо Ангелов вече започна да тренира, но ще му трябват три седмици да е напълно готов. Същото се отнася и за Хубчев, но той се нуждае от повече време, защото седем месеца не е играл. Наличните играчи са достатъчни за мача, те бяха достатъчни и срещу ЦСКА, а сега имаме опция и с Никола Колев. Призовавам хората да напълнят стадиона. Отборът заслужава, Етър е клуб с традиции и поне срещу силните противници стадион "Ивайло" трябва да е пълен".

Етър се раздели с нападателя Ерик Почански

Етър се раздели с нападателя Ерик Почански

Бившият младежки национал дълго време лекуваше контузия