Старши-треньорът на Етър - Петко Петков беше реалист и заяви, че отборът заслужено е загубил срещата срещу Царско село. Той зави, че има доста какво да се подобрява, но той го отдаде на това, че е е само първи кръг и генерални изводи не трябва да се правят.

"Поздравявам Царско село, заслужено спечелиха. Не стояхме добре, имаме доста неща, които трябва да подобряваме. Няма да се оправдавам от липсата на основни играчи, това бе шанс за останалите от групата.

Царско село разби Етър с 3:0

Мощен Царско село прегази Етър

"Царете" с класическа победа на старта на Първа лига

През първото полувреме загубихме срещата, през втората част опитахме да сме по-агресивни, но получихме гол, червен картон, изпуснахме положения, нелеп трети гол. Имахме и с 10 човека шансове, можехме да се върнем в мача. Щяхме да имаме още шансове. Недоволен съм от това как започнахме срещата.

Нямам обяснение. За съжаление бяхме прекалено пасивни, позволихме им спокойно да разиграват, тогава бяхме най-зле. Ние сме играли срещу отбори с всякакви системи. Футболистите знаят какво да правят в тази схема на игра. В началото бяхме много мудни, отдавам го на това, че е първи мач. Има хора, които трябва да се адаптират. Но това е просто един мач. Рано е да се правят оценки, особено за тези, които дебютираха. Някои тренират с нас от 3, 4 седмици. Съставът беше странен, някои играха на нетипични позиции. Тепърва ни предстоят доста мачове, в които трябва да показваме по-добро лице".

Галчев: Надиграхме тотално Етър

Галчев: Надиграхме тотално Етър

"Тук съм заради Любо Пенев"