Петко Петков остана доволен от показаното от футболитите на Етър въпреки загубата от Берое с 2:3. Опитният специалист сподели, че всеки следващ мач за "болярите" ще бъде финал.

"Прави чест, че се върнахме в мача, но за съжаление го загубихме. Искам да изглеждаме не само в отделни периоди агресивни, а да бъдем агресивни поне 60 минути. В Пловдив бяхме през второто полувреме, а днес в 2/3 от вторите 45 минути. Но няма да се оплакваме, защото си имаме причини.

Започнахме с по-голям респект мача. Берое е един от най-силните отбори в първенството. Когато един тим играе бързо и агресивно, може да заличи индивидуалните качества на противника. В никакъв случай не сме играли дефанзивно.

Кольо Станев в юношеските формации има мачове като офанзивен футболист. По никакъв начин не сме променяли схемата на игра. Алдаир внесе малко повече агресия в офанзивен план, но това не е достатъчно. Стилян Добрев имаше проблеми с ръката през първото полувреме.

В един момент се оплака от болки, но после каза, че може да продължи. Имаме контузени и не исках да избързвам със смените.

Не може да има спокойствие, защото сме последни в класирането. Всеки следващ мач ни е финал. Не ме задоволява това, че играем добре, но не печелим точки", каза старши-треньорът на последния в класирането на еfbet Лига.