Старши-треньорът на Етър - Петко Петков специално благодари на феновете на тима за подкрепата в Стара Загора и ги призова винаги да бъдат плътно до отбора. На пресконференцията той говори за готовността за предстоящия мач с Лудогорец.

"Доволен съм от поведението на играчите срещу Берое. Загубихме в самия край, дори имахме възможност да се борим и за победата. Искам специално да благодаря на всички фенове, които ни подкрепиха в Стара Загора! Дадоха ни допълнителен импулс и ни подкрепяха до последната минута. Дори след мача ни изпратиха с аплодисменти. Много отговорно е да играеш пред толкова публика, която обича отбора си и е плътно зад нас. Надявам се и на мача с Лудогорец да имаме сериозна подкрепа!", коментира Петко Петков.

За предстоящия мач Флорент Боджадж и Божидар Кацаров са наказани, а Иван Скерлев тренира на облекчен режим, но надеждите са до неделя да се оправи. В игра след наказание се завръща Яни Пехливанов.

"Не си правим илюзии, играем срещу най-добрия отбор в България. Сигурен съм, че съперникът ще подходи сериозно. За нас това е мач, в който трябва да се опитаме да се противопоставим, да затворим играта и да използваме нашите шансове за гол. Оптимист съм, защото това е футбол. Реално едва ли ще можем да се надиграваме с Лудогорец, това, което искам от отбора, е добра тактическа дисциплина и раздаване в целия мач. На терена сме 11 на 11 и ще използваме максимално нашите шансове", заяви Петко Петков.

Билетите за мача Етър - Лудогорец ще струват 10 лева

Билетите за мача Етър - Лудогорец ще струват 10 лева

Двубоят е тази неделя