Наставникът на Етър - Петко Петков говори пред "БНР" за всички проблеми, които в момента изпитва ръководеният от него тим на "болярите".

Ето какво каза той:

Етър недоволства от съдийството в мача с Левски, клубът излезе с декларация до БФС

Етър недоволства от съдийството в мача с Левски, клубът излезе с декларация до БФС

"Трудностите в нашия клуб са обществено достояние и ние се стараем да си решаваме проблемите"

"Имаме шест футболисти с COVID-19 и двама служители. Всички се чувства добре и чакаме този период на карантина да мине и играчите да се включат в нормални тренировки. Останалите са здрави. Карантината се вдигна преди мача с Локомотив (Пд). Събирахме играчите за мача на пожар. Футболистите си бяха заминали по родните места и ги събирахме от сутринта до началото на мача. Разминаване има със законите на РЗИ и тези на футболното първенство. По законите на БФС трябва да тренираме и играем нормално, а РЗИ не даваше. Няма как да играем професионален футбол, ако не тренираме професионално. Карантината ще бъде на облекчен режим. Ще се води изолирано подготовка.

Това е някакво решение за прилична подготовка. Неприятностите при нас вървят една след друга. Не искам да се връщам за проблемите преди началото на сезона. И аз бях в оставка. Дадох възможност на УС на клуба да реши дали аз ще продължа да работя. Привлякохме нови футболисти, но е нужно и време. Етър ще подобри играта си, ще направим отбор и ще се представяме по-добре и по-силно. Целта е да запазим мястото си в елита на родния футбол. Най-важното е да стабилизираме Етър. С общи усилия и работа ще можем да се измъкнем", каза Петко Петков за "БНР".

Петко Петков скочи на БФС и РЗИ: Ако са ни нарочили да изпадаме, да ни кажат

Петко Петков скочи на БФС и РЗИ: Ако са ни нарочили да изпадаме, да ни кажат

"Видяхте ли на "Герена" какво се случи?"