Флорент Боджадж, който блестеше в Етър през изминалия футболен шампионат на България, ще продължи кариерата си в германския Кикерс (Офенбах). Тимът се състезава в Регионал-Лига-Югозапад или четвъртото ниво на футбола в страната. 24-годишният Флорент е роден в Лондон, но освен английски има и албански паспорт.

Юноша е на Хъдърсфилд, но не успява да се пребори за място при мъжете и записва едва 8 мача. След това е обличал за много кратко време екипите на Килмарнък (Шотландия), Нюпорт Каунти (Уелс), а от 2018 година е в България. Първо играе за Пирин (Благоевград) половин сезон, след което се мести във Велико Търново и там записва 55 мача и 8 гола.

"Флорент е много добре с топка в краката и може да играе на всяка позиция в атаката. Вярвам, че ще помогне на нашия отбор, казва бившият футболист на Айнтрахт (Франкфурт) Томас Соботцик, в момента изпълнителен директор на Кикерс (Офенбах).

"След като съм бил в Англия, Шотландия и България, с нетърпение очаквам да играя футбол в Германия", каза Боджаж пред сайта на клуба. "Кикерс Офенбах е традиционен клуб с амбиции и цели, за който ще дам всичко от себе си в очертаващия се труден сезон".

Боджадж е имал предложение и от отбор от първа лига на Кипър, както и да остане в Етър. След като е преценил много внимателно офертите, той избира Кикерс.

Етър предложи нов договор на Флорент Боджадж

Етър предложи нов договор на Флорент Боджадж

Тимът се разделя с Дино Мартинович