Етър и Александър Томаш най-вероятно ще се разделят след края на сезона. Именно тогава изтича договорът на треньора, а но този етап няма никакви индикации, че той ще бъде продължен, пише "Мач Телеграф".

Нито от ръководството на "виолетовите" искат да продължат контракта, нито самият специалист е много въодушевен от възможността да остане на "Ивайло". Това, разбира се, по никакъв начин не влияе на мотивацията на Томаш да спаси Етър от изпадане. Наставникът има проблеми за мача с Монтана с наказани футболисти.

Христо Иванов: В Етър няма неизплатени заплати, призовавам феновете за подкрепа

Христо Иванов: В Етър няма неизплатени заплати, призовавам феновете за подкрепа

"Мислим единствено за предстоящите победи"

Такива са Кордоба и Мариян Иванов. Добрата новина за него е, че в състава се завръща Пламен Крачунов.

"Нещата опират до класа, а класата струва пари. С много работа трябва да се случват нещата. Продължаваме да се борим, въпреки че има наслагване и казване, че Етър не трябва да е в елита. Цял живот живея в България, познавам футболната общественост. Убеден съм, но не мога да го докажа. На мен не ми е приятно да седим някъде в пространството. Законът за гравитация в нашия футбол не важи, пълна неяснота. За нас остава да излезем от последните два мача с чест. Аплодисментите, освиркванията са част от професията", обяви Томаш.