Един от основните футболисти на Дунав (Русе) - Юлиян Ненов, коментира ситуацията при "драконите" преди баража за оставане в Първа лига срещу Монтана в петък. Днес играчите отказаха да пътуват за София за мача, тъй като отново не получиха дължимите им заплати. В крайна сметка шефовете на Дунав са дали по едно месечно възнаграждение на футболистите.

"Бяхме на стадиона, дадоха ни една заплата. Заради нас си тръгваме, не заради някой друг. Няма такива лъжи и измами, не знам вече", започна Ненов пред "Дарик".

"От няколко месеца е така. След мача с Ботев Враца ни казаха, че през седмицата ще ни дадат заплати, не ги дадоха, след това дойде нова седмица и играхме с Царско село, пак не ги дадоха. И сега най-важният ни мач, пак нищо. На нас ни писна вече. И сега като се пуснаха статии и казахме, че няма да пътуваме, веднага се извади отнякъде да ни дадат по една заплата. Положението е много зле и продължава да е много зле, нищо не се е оправило."

"Заради нас и заради феновете (ще играем). Не знам, честно казано, ако положението е същото и новия сезон, не виждам никакъв смисъл. То са лъжи, измами, обещания, говорят, че ще ни дадат еди колко си пари бонуси, пък те заплатите не ни дават."

А съжалява ли, че се завърна в Дунав? "Така е трябвало да стане, не съжалявам за нищо. Единствено съм разочарован, че толкова лесно могат хората да лъжат, много ми е интересно как става това нещо. То вече идва и до морал. Все си мисля, че ако управлявам клуб, няма как да излъжа 20 човека в очите. Явно има различни хора."

"На феновете мога да кажа, че са страхотни. Те ни подкрепят въпреки всичко, те знаят какво е положението. Те ни разбират много добре, феновете на Дунав са много готини. За бъдещето не мога да знам дали ще съм в отбора, имам договор още една година, но не знам дали ще има отбор като цяло, утре след мача ще се разбере", допълни Ненов.

Пак драми в Дунав! Монтана е пред служебна промоция за елита

Пак драми в Дунав! Монтана е пред служебна промоция за елита

Футболистите от русенския тим не отпътуваха за София