Бившият треньор на Дунав Людмил Киров коментира продължаващите проблеми с русенския клуб. Днес футболистите отказаха да пътуват за София за баража с Монтана. Едва когато получиха по една от дължимите им заплати се съгласиха да се качат в клубния автобус.

"Не съм старши треньор вече, но съм заинтересован за отбора, тъй като съм русенец. Искам този отбор пак да се състезава в efbet Лига. Чувам се с някои от футболистите, имало е плащане и са тръгнали. Новото ръководство, на практика, не съществува. Има много работи, които искам да кажа, но не сега е моментът", заяви Киров пред "Гонг".

"Не искам играчите да четат. Тръгнаха преди 30 минути (17.00 часа) за мача и среща ще има със сигурност, доколкото те ми казват. В платен отпуск съм до 20-и юли и все още се водя на работа в клуба", акцентира Киров.

Пак драми в Дунав! Монтана е пред служебна промоция за елита

Пак драми в Дунав! Монтана е пред служебна промоция за елита

Футболистите от русенския тим не отпътуваха за София

"В момента има треньор, който отговаря за мотивацията на играчите и да надъха играчите. Дано разберат силните и слабите страни на Монтана и вярвам, че са го направили. Труден мач ще е. Още докато бях треньор, бях запознат с двата съперника, тъй като бяхме сигурни, че ще играем бараж. За мен Монтана е по-добрият отбор спрямо Септември. Монтана е силен отбор, по-трудният съперник ни се падна. Септември ги напуснаха четирима основни футболисти, докато при Монтана се работи дългосрочно и отборът се окомплектова в последните 3-4 години".

"Желая успех на футболистите на Дунав и дано запазят статута си в елита на България, но това ще е много трудно. Дори да остане отбора в efbet Лига, с оглед последните 10-12 месеца назад, просто тежко и горко", алармира за сетен път младият треньор.

"Истина е, че от две-три седмици посещавам тренировките на Лудогорец и съм благодарен на ръководството на отбора им. Видях много работи и съм млад треньор, който иска да се развива. Искам да науча нещо и благодаря на ръководството на Лудогорец за този шанс", завърши специалистът.

Юлиян Ненов за ситуацията в Дунав: Няма такива лъжи и измами

Юлиян Ненов за ситуацията в Дунав: Няма такива лъжи и измами

"Ще играем заради нас"