Наставникът на Дунав - Людмил Киров беше бесен на съдията Георги Давидов след равенството със Славия. Столичани стигнаха до 1:1 с гол в продължението на мача, а треньорът на русенци беше бесен на съдийските отсъждания.

"За жалост наистина не съм компетентен да взема отношение защо не спечелихме, питайте г-н Давидов. Но това е несериозно, това беше подигравка срещу футболистите. За съжаление, главните действащи лица на терена не бяха футболистите, това не е футбол, това е катастрофа. Главни действащи лица са съдиите. Това е безобразие, дайте да престанем. Цял мач не сме играли".

"На полувремето влизат футболистите и съдията ги пита кой има жълт картон, за да даде втори такъв. Апелирам да престанем! Нека футболистите са хората, които трябва да изиграят един спектакъл 90 минути. Те се мъчат да вземат, каквото заслужават", заяви Киров.

"Не искам да приказвам повече, защото съм афектиран. Стараха се момчетата, но резултатът е 1:1 за господин Давидов. Не е насочено спрямо Дунав, ние сме един малък отбор, има тимове, с които ние се съобразяваме", добави треньорът и коментира към какво точно претендира срещу Давидов.

"Ситуациите са мое виждане, накъсваше играта, повече фаулове свиреше за Славия. Но не искам да се оправдавам. Ние днес трябваше да спечелим мача, но не ми се говори повече, няма смисъл, Мачът е 1:1 за господин Давидов", сподели още Киров и накрая направи кратък анализ на срещата.

"Имахме още 2-3 ситуации освен попадението, но малко не ни стигна да отбележим гол, ще се стараем да изчистим такива пропуски, трябва да реализираме повече от такива моменти", завърши афектираният треньор на Дунав.

Дунав и Славия завършиха наравно 1:1 в мач от Първа лига

Дунав не развали 33-годишната си прокоба срещу Славия

Попадение в 92-ата минута оформи крайния резултат 1:1