Наставникът на Дунав (Русе) Людмил Киров не остана доволен от представянето на своя отбор при загубата с 1:4 от Левски на старта на новия сезон в елита. 

"Първите 15 минути напипахме ритъма и имахме няколко ситуации отляво, но малко не ни достигна да центрираме добре и да стигнем до голово положение. Доста грешки правим в защита.

Важното е, че има следващ мач и ще се постараем да не повтаряме негативното от този мач. Явно не си върша работата като хората. Виждам желание и старане от футболистите. Стараха се, бяха агресивни, поздравления от мен, но все пак това е Левски.

На полувремето им казах, че нищо страшно не е станало 2:0 си е 2:0, но с наш гол се връщаме в мача. Вкарахме гол, но накрая силите ни свършиха. Поздравявам отбора на Левски.

Имаме нужда от още играчи, днес бяхме само 17 човека. Имахме наказани и контузени. При нас селекцицята е отворен процес. Трансферният прозорец затваря в началото на септември. Търсим хора на точните зони, за да попълним с правилните футборлисти. На всеки пост имаме добра конкуренция, но на левия халф бек и на десния халф бек търсим играчи. 

Аз съм убеден, че идната неделя мачът отново ще е труден. Ботев е добър отбор. За нас всеки мач е труден", заяви Киров.

Левски победи Дунав с 4:1 като гост

Шеметно начало на сезона за Левски на Хубчев, "сините" разбиха Дунав

Столичани с разгромен успех в Русе