Старши треньорът на Добруджа 1919 (Добрич) Тодор Киселичков заяви, че е доволен от представянето на отбора си през второто полувреме в днешното дерби от Втора лига срещу Спартак (Варна), което ''жълто-зелените'' загубиха с 1:2. Също така той смята, че до първия гол в тяхната врата мачът е бил равностоен.

"Замисълът ни беше да играем така, както го направихме през второто полувреме. Не знам защо не го направихме. Но видяхте, че трябваше да направим и две принудителни смени, от които се получи един срив. Инкасирахме гол, след което и втори".

"През второто полувреме се отърсихме от шока и заиграхме по-добре, бяхме по-активни и това беше едно коренно различно полувреме. За съжаление успяхме да се върнем чак в последните минути. Имахме шансове, три-четири чисти положения, които можеше да отбележим. Изгубихме един мач точно за 10 минути през първото полувреме, когато настъпи срив в нашия отбор", обясни старши треньорът на Добруджа (Дч) Тодор Киселичков. На въпрос защо таранът Преслав Йорданов е започнал от пейката и се е появил на терена през втората част, той отговори, че това е изцяло тактическо треньорско решение.

"Трябва да се държим към това ниво, а дори и да го надградим в някои аспекти. Имаме доста ситуации, които ми се иска да бъдат отиграни по по-добър начин, забележките ми са най-вече в техническо отношение. Но е много важно всички да са здрави, защото постоянно имаме кадрови проблеми.

Киселичков добави, че във Втора лига силите са сравнително изравнени и всеки отбор може да победи всеки. "Нашата задача е всеки ден да бъдем по-добри. Има още 6 кръга и се надявам, че ще се преборим за местата, даващи право на промоция в елита", заяви бургазлията, който преди Добруджа работеше именно в Спартак (Варна).

Кирилов: Радвам се, че успяхме да победим

Кирилов: Радвам се, че успяхме да победим

"Изненадах се, че Преслав Йорданов остана резерва за Добруджа"