Ботев (Враца) приема Черноморец (Балчик) на осминафиналите за Купата на България. Срещата във Враца започва в 14:00 часа.

Главен съдия ще бъде Благой Манонов. Тимът на Антони Здравков се нуждае от задължителна победа след осемте поредни загуби в първенството.

Съперникът изглежда доста непредвидим, въпреки че е от аматьорското ниво на футбола ни.

Според слуховете, ръководството на врачанския клуб е поставило ултиматум на Сухия за задължителна победа днес. След последния мач срещу Царско село, Здравков обяви, че няма никакъв проблем да стане и да си тръгне от клуба.

Старши треньорът на Черноморец (Балчик) Бойко Каменов демонстрира завиден реализъм преди днешното гостуване. Морският тим е втори в Североизточната Трета лига, където води битка със Спартак Варна. На Черноморец предстои и зонален финал за Купата на АФЛ срещу Дунав Русе за излъчване на представителя на Североизток.

Вили Вуцов поема Ботев (Враца)?

Вили Вуцов поема Ботев (Враца)?

Врачани са с осем поредни загуби

"Не си правим илюзии, разликата е сериозна. Ние сме Трета лига, а те Първа. Въпреки проблемите, които имат, остават по-класният състав. Ние обаче не се предаваме, надяваме се да даде сериозен отпор, макар че имаме немалко кадрови проблеми. Четирима основни играчи са контузени. Това ще наложи и вътрешни рокади в състава. Ние останахме единствен представител на третото ниво след отпадането на Беласица.

Антони Здравков: Ако решат шефовете, ставам и си тръгвам

Антони Здравков: Ако решат шефовете, ставам и си тръгвам

"Нямам проблем с това"

Надяваме се на чудо, но сме реалисти. И да направя гръмки изказвания, това няма да промени нищо. Този мач е награда и ще се опитаме да затрудним максимално Ботев Враца. Все пак след този двубой ни чака гостуване и на Лудогорец III за първенството.

Водим битка със Спартак Варна за върха, там са насочени усилията ни. Чака ни и финал с Дунав Русе за излъчване на представителя на Североизточна България за Купата на АФЛ", сподели пред "Тема Спорт" Каменов.