Професионалната лига уточни няколко изключително важни неща относно организацията на финала за Купата на България. Мачът между ЦСКА и Локомотив (Пловдив) ще се играе от 19:15 часа на 1 юли.

"Ръководството на БПФЛ благодари за решението на министър-председателя Бойко Борисов, министъра на младежта и спорта Красен Кралев, министъра на здравеопазването Кирил Ананиев и Националния оперативен щаб за допускане на по-голям брой зрители по трибуните. Опазването на здравето на хората остава приоритет за нас като организатори на събитието", заявиха от Професионалната лига.

Стана ясно ще, че зрителите по трибуните ще бъдат разположени според разпоредбите, като билетите са отпечатани през ред и през едно място. На стадиона ще бъдат отворени максимален брой блокове, съобразено и с органите на реда, а на всички входове зрителите ще получат предпазна маска като сувенир от финалния двубой.

"Отборът на ЦСКА получава три хиляди билета за сектор "А" на цена 20 лева и три хиляди билета за сектор "Г" на цена 12 лева. По настояване на "армейците", клубът сам ще извърши продажбата и дистрибуцията на своите пропуски.

Отборът на Локомотив Пловдив получава три хиляди билета за сектор "В" на цена 20 лева и три хиляди билета за сектор "Б" на цена 12 лева. Специално за пловдивчани билетите ще се продават на касата на EVENTIM пред сградата на Общината и в Информационен център "Старинен Пловдив", обясниха още от Професионалната лига.

Заради ограничения брой зрители на този етап системата на EVENTIM за онлайн продажба няма да бъде отваряна.

Кирил Ананиев: Ако феновете се държат като на ЦСКА - Левски, ще затегнем мерките

Кирил Ананиев: Ако феновете се държат като на ЦСКА - Левски, ще затегнем мерките

"Навсякъде се играе без публика"