Милош Крушчич остана доволен само от резултата срещу Арда, но не и от играта на ЦСКА в четвъртфиналния мач за "Купата на България". Сръбският наставник счита, че не във всеки двубой може да се показва качествен футбол:

ЦСКА победи Арда в Кърджали и продължава на 1/4-финал за Купата на България

ЦСКА се промъкна на 1/4-финалите за Купата, Соу с гол, но и с червен картон в Кърджали

Само един гол и безброй нарушения в сблъсъка, два отменени гола за домакините

Изключително труден мач. Най-важното е резултатът. Играта остава на втори план. Зная как трябва да играем. Днес беше много трудно.

Арда ни изненада с агресия. Когато вкарахме гол в първата минута,нашите играчи се успокоиха. Арда е много добър отбор. Нямаха какво да губят и не спираха да атакуват. Резултатът е важен независимо от играта. Имаше червен картон за Али Соу. Много труден мач.

Евандро не влезе добре в мача и затова го смених. Труден терен. Атмосферата е такава. Не може постоянно да играеш добре. За купата е важен резултатът. Няма втори мач за да се поправиш.

Искам да благодаря на футболистите, че издържаха. В последната минута ни хванаха на контра. Трябваше да задържим топката. Изиграхме ситуацията като деца на 12 години.

В Пловдив може да ни бъде по-лесно защото там има повече пространства. На нула да победиш е винаги хубаво. Отборът върви на прав път.