Ръководството на Партизан (Червен бряг) ще вземе всички необходими мерки за подсилване сигурността на клубния си стадион за срещата с Левски от турнира за Купата на България.

Домакините публикуваха съобщение, касаещо организацията за двубоя и безпроблемното придвижване на зрителите, които искат да наблюдават на живо мача.

"Във връзка с провеждането на срещата от 1/16-финалната фаза за турнира за Купата на България, противопоставяща отборите на Партизан (Червен бряг) и Левски, ви информираме, че е създадена организация за безпроблемно придвижване на зрителите.

На изградените контролнопропускателни пунктове полицаите ще проверяват за носене на забранени предмети, като огнестрелно оръжие, бомбички, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число и парфюми.

На 3 отделни пункта вътре в стадиона ще бъде осигурена вода за зрителите. Ще бъдат осигурени и химически тоалетни. За да се избегне струпване на входовете, вратите на стадиона ще бъдат отворени в 13.00 часа.

Продажбата на билети ще бъде преустановена в 14:00 ч. В 14:30 ч. ще бъдат затворени входовете на съоръжението", информираха от третодивизионния тим.