Легендарният голмайстор на ЦСКА Петър Жеков каза откровено какво мисли за финала между "червени" и "сини" за Sesame Купа на България. Той призна, че е гледал финала по телевизията у дома.

"Левски излизат с 3-5-2, а ние с трима в средата, как да стане тази работа? Пардю не можа да се усети, че трябва да сложи още двама човека - ние изгубихме средата, изгубихме всичко. Нямаме удар във вратата.

Гонен е 5 пъти от Англия, взимат го някъде и след 10 мача го махат. За чий ни е? За съветник? Какво ще ни съветва? Той не познава българите. Отделно там ни мислят за цигани и чергари, не ни броят за хора. Много се ядосах на тази загуба.

Ето, Стамен Белчев напуска Арда - да вземат него! Той два пъти се представи добре, би Лудогорец, влезе в Лига Европа.

Има двама българи и няма да пуска Йомов... Той не може да ги нареди - те не знаеха как да отправят удар, само я подаваха към вратаря. Не искам да се меся. Иначе за два месеца ще ги направя тип-топ. По един час на ден - ще им скъсвам трътките, както на Любо, Емо и Ицо. Палил съм осветлението в 20:00 часа, за да тренират допълнително. Познавам занаята - и на Пената съм правил разбори, смени и т.н.", каза Петър Жеков пред "Мач Телеграф".

Ахмед Ахмедов се завръща в игра за ЦСКА

Ахмед Ахмедов се завръща в игра за ЦСКА

Тренира наравно със своите съотборници